icon
 Z nami VARNO DO CILJA

Smo družba, ki zaposluje strokovno usposobljene učitelje vožnje in tudi viskošolsko izobražena predavatelja z večletnimi izkušnjami v izobraževanju in usposabljanju kandidatov za vozniške izpite.

Šola vožnje deluje v prostorih enega najstareših slovenskih avto-moto društev Moste, v okolju, kjer smo odraščali, se izobraževali in kjer smo storili tudi svoje prve korake na naši poklicni poti.

In ne nazadnje uspešna, več kot petdesetletna tradicija okolja, v katerem so svoja prva znanja o prometu ter vozniške izpite pridobili že naši starši in desettisoči drugih, med njimi številni tudi priznanja “VZORNEGA VOZNIKA”, in so zato zgled za naše delovanje in cilje, ki jih bomo skušali v Izobraževalno-prometnem centru, šoli vožnje AMD Moste, tudi uresničiti.

Učinkovit pristop

V vseh letih našega osebnega profesionalnega delovanja smo oblikovali učinkovit pristop k doseganju kar najvišje ravni usposobljenosti novih voznikov za varno vožnjo.

S svojo dejavnostjo in načinom dela želimo namreč doprinesti tudi svoj delež k viziji, da promet,  ne bi jemal krvnega davka – da ljudje v prometu ne bi umirali niti bi bili poškodovani.

Naše poslanstvo

Prepričani smo, da sodimo med tiste, ki stopajo po tej poti. Naše poslanstvo je zato tesno povezano z uresničevanjem te vizije. Odgovornost, strpnost, in spoštovanje predpisov na cestah, reči ne hitrosti in agresiji, odreči se alkoholu, drogam in psihoaktivnim snovem so namreč principi, ki jih skušamo, poleg izvrstne tehnične usposobljenosti za vožnjo, uveljaviti pri novih voznikih in udeležencih v cestnem prometu.

Kakšen je naš cilj

Naš končni cilj pa je zahtevnejši in obsežnejši. Razviti sodoben izobraževalno prometni center in učinkovit ter raznovrsten didaktični pristop k prenosu in uveljavljanju temeljnih programov in načel prometne varnosti. Seminarje, teoretični del priprave na vozniški izpit (CPP in PP) in druge dejavnosti  izvajamo praviloma v lastni predavalnici, praktični del usposabljanja pa na sodobnem voznem parku. Svojo dejavnost skušamo prilagoditi tudi posebnim osebnim interesom in potrebam strank. Našim strankam omogočamo komunikacijo tudi v tujem jeziku (angleščina in nemščina).

icon
Avtomobili

Danes osvežena podoba šole vožnje pod novim vodstvom, si želi ohraniti trend prepoznavnosti in uspešnosti v  izobraževanju prometa, ki je danes mnogo drugačen kot ob ustanovitvi, saj se je število registriranih vozil znatno povečalo.  Naše poslanstvo je prispevati k večji varnosti in izobraženosti v prometu skupaj v sodelovanju z drugimi inštitucijami.

Citroen C4

Peugeot 308

Peugeot 207

Peugeot 207

Opel Astra

icon
Motorna kolesa

Pri nas lahko opravite izpit za vse kategorije motornih koles.

Honda 600 CBF
Honda 600 CBF

Suzuki 600
Suzuki 600

Honda 125 CBF
Honda 125 CBF

Fičoti
Yugoti
AMD Moste

Kontaktirajte nas in z veseljem vam pomagamo

Kontakt